☑️در قسمت بالا معمولا نام و مشخصات سازنده ذکر می شود
☑️محل نصب فیوز Outdoor/Indoor در فضای باز و یا داخل محیط بسته مشخص می شود.
☑️نوع عملکرد فیوزکه از نوع Back-Up و یا General-Purpose مشخص می شود
(اطلاعات بیشتر در این مورد www.profuse.ir/mv-fuses-application-guide)
☑️در قسمت بعدی ولتاژ نامی فیوز Un مشخص شده است که معمولا کمی بیشتر از ولتاژ شبکه فشار متوسط متناظر آن می باشد . به عنوان مثال فیوز با ولتاژ نامی 7.2kV برای شبکه 6kV .
☑️جریان نامی فیوز In
☑️در ستون جانبی اطلاعات تکمیلی دیگری از قبیل اینکه فیوز از نوع فشار قوی و یا سیستم HH و از نوع HRC -High Rupture Capacity می باشد مشخص شده و در ذیل آن استاندارد مرتبط با فیوز های محدود کننده جریان فشار قوی IEC60282-1 ذکر شده که نشان می دهد طراحی و ساخت و آزمایشهای مربوط به فیوز بر اساس دستور العملهای این استاندارد انجام شده است .
☑️مقدار جریان I3 و یا Imin در واقع به عنوان مقدار مینیمم جریان شکست نامی برای فیوز های Back -Up مشخص شده که فیوز لینک قادر به قطع جریانهای بیش از این مقدار است.
☑️مقدار I1 که همان قدرت قطع فیوز و یا ماکزیمم جریان شکست نامی فیوز می باشد و بر حسب kA مشخص شده است . توجه داشته باشید که این میزان باید از جریان اتصال کوتاه ترانسفورماتور ، شبکه و یا سایر تجهیزات که به وسیله فیوز از آنها محافظت می کنیم بیشتر باشد.
☑️در قسمت بعدی شماره سریال و کشور سازنده و سایر اطلاعات تکمیلی درج شده است .
☑️در قسمت چپ ستون حاوی اطلاعات، مشخصان فنر استرایکر Striker با یک فلش که جهت نصب و خروج استرایکر را نشان می دهد مشخص شده است . مقدار نیرویی که استرایکر هنگام خروج ایجاد می کند بر حسب نیوتون N مشخص شده که این مقدار می تواند 50 , 80 , 120N باشد . از استرایکر بوسیله اتصالات مکانیکی و میکروسوییچ برای گرفتن سیگنال کنترلی هنگام سوختن فیوز استفاده می شود .
مشخصات فنی مدل: VLC10x38 پل :3p ولتاژ نامی:690vAc جریان نامی:32A
در پی اختراع دیود و ترانزیستور (Diode & Transistor) در سال ۱۹۴۸ میلادی در آزمایشگاه های بل (Bell Labs)تولید انواع ...